logo

Киев:
(044) 237 34 85
Днепропетровск:
(056) 370 23 44
(056) 790 06 01
Запорожье:
(061) 220 98 20

"Охранная компания Левит - полный комплекс услуг безопасности" Skype Levit
Работаем с 9.00 до 18.00

yak-zahystyty-oselyu-vid-zlodiyiv  Як захистити своє майно???

Як захистити свою квартиру?

Встановлення пасивних засобів безпеки, таких як грати, супер дорогі двері, може виявитись доволі малоефективним . Нині у вільному продажу існує така кількість різноманітних спецзасобів ( гідравлічні домкрати, акумуляторні шліфувальні машини, компактні апарати плазмового різання), що проникнути крізь залізобетонні перекриття, стелю, підлогу та товсті цегляні стіни під силу навіть грабіжнику аматору. А собаку-сторожа миттєво вгамує примітивний ультразвуковий пристрій. Не забувайте також про те, що зловмисники можуть увійти до квартири разом з хазяїном, підкарауливши його у вхідних дверей.
Сьогодні недорогий, але якісний захист може забезпечити елементарна сигналізація.
Уже найпростіша система блокування сповістить пульт охорони про відкриття дверей чи вікон, коли нікого немає вдома. Після отримання сигналу « Тривога» за лічені хвилини з’явиться озброєний та екіпірований наряд, який зустріне Ваших «гостей» та проведе куди слід…. А вартість такої послуги на місяць складає від 300 грн. При блокуванні периметру сповіщувачами руйнування скла, блокування дверей на відкривання та захисті внутрішнього обсягу оселі датчиками руху, а також при встановленні кодової клавіатури або чіп карти, призначених для автоматичної здачі на пульт централізованого спостереження, Ваші витрати не перевищуватимуть вартості встановлення однієї фірмової бронедвері. Але ефективність зросте до 98,5%. Крім іншого, можливе встановлення «Тимчасової» сигналізації, яка піклуватиметься про квартиру та майно певний період (наприклад, під час Вашого знаходження у відпустці чи відрядженні).
Слід також додати, що сучасні матеріали та досвід наших спеціалістів не зіпсують естетику Вашого помешкання у тому разі, якщо закладку проводки не виконано під час будівництва або ремонту помешкання.

Але як забезпечити спокійне перебування родини в дома?

Адже знаходження когось із рідних у квартирі-то ще не є гарантія безпеки. Іноді навіть навпаки. Слюсар –сантехник, відчиніть газова служба, всіляке може трапитись. А відповідь доволі проста – потрібно встановити, відеодомофон, який контролюватиме простір перед Вашими дверима, та матиме інфрачервоне підсвічування і аудіо контроль затемнених сходів. Найпростіші системи дозволяють підключити сховану відеокамеру і мікрофон, які допоможуть вірно оцінити ситуацію на сходах, за дверима та в інших закутках. І якщо раптом те, що Ви побачили, викликало занепокоєння ,Вам непотрібно відчайдушно кликати сусідів на допомогу або метатися квартирою в пошуках телефону, щоб додзвонитися до кого-небудь. Просто Натисніть кнопку екстреного виклику наряду (зе може зробити і дитина) і до Вас миттєво приїде допомога. За Вашим бажанням кнопку встановлять у будь якому місті Вашої квартири: біля дверей, на брелок від ключів, у ванні, спальні чи кухні.
І, повірте, не варто чекати, поки грім гряне…
Тож думайте і гадайте… а ми в любий час станемо на сторожу Вашої Безпеки.
Довідка:
Охоронне агентство «Левіт» – ваш надійний, вірний друг, який в усі часи, завжди готовий простягнути руку допомоги, щоб захистити і убезпечити ваше сьогодення і майбутнє. Часто так складається, коли немає можливості, умов, самому захистити себе, сім’ю, будинок, бізнес від всяких пройдисвітів, які здатні на будь-які злочини. І ось в такі складні моменти охоронне агентство «Левіт» надає неоціненну допомогу, захищаючи і оберігаючи нас.
«Левіт» – солідне агентство з хорошою, давньою, усталеною репутацією, яке надає різні послуги охоронної та пожежної сигналізації, наявність тривожних кнопок, системи GPS-спостережень, пультової охорони квартир, будинків, офісів.
Більш детально про види сигналізації

1.Охоронна сигналізація:

Сповіщувачі магніто-контактні , захищають відчиняємі отвори вашої оселі (вікна,двері тощо);
Сповіщувач руйнування скла-охорона території периметру;
Сповіщувач руху-охорона внутрішніх приміщень.
Охоронна сигналізація встановлюється в любому обсязі згідно побажань клієнта.

2.Пожежна сигналізація:

Димові сповіщувачі-встановлюються в місцях скупчення люде, коридорах, на шляхах евакуації, а також в будівлях особливих норм безпеки;
Сповіщувачі пожежні ручні – встановлюються на шляхах евакуації та на виходах з приміщень.
Пожежна сигналізація встановлюється в об’ємах , обумовлених Державними будівельними нормами.

3. Система пожеже гасіння:

Розрізняють системи пожежогасіння на основі води, газу, порошку, аерозолю. Бувають ручні та автоматичні.
Пожежна сигналізація встановлюється в об’ємах , обумовлених Державними будівельними нормами.

4. Система відеоспостереження :

Дозволяє фіксувати стан об’єкта чи подію в будь який час доби за будь-яких умов. Мають можливість прихованої установки, часто поєднуються з простішими системами системами контролю такими як домофон. Професійні системи відеоспостереження та контролю включають в себе:
Відеокамери;
Пульт управління;
Монітори;

5. Система контролю доступу:

Комплекс технічних засобів для організації та керування пропускним режимом об’єктів . Додатково можуть контролювати час перебування людей на об’єкті та доступ в окремі приміщення.
Це необхідно знати
Статистика свідчить, що охорона технічними засобами безпеки надійніша та значно дешевша ніж, утримання власної служби безпеки на невеликих об’єктах. Комбінація з фізичною охороною дає майже стовідсоткову гарантію на середніх та великих об’єктах.
Охоронна Компанія «Левіт» надає професійні послуги з усіх видів охорони.

Звертайтесь до нас за наступними телефонами:

Дніпропетровськ (056) 370 23 44,
(056) 370 28 01 – цілодобово
(056) 790 01 39 – факс
Київ (044) 390 72 98
Запоріжжя(061) 289 73 56
Синельникове (05663) 4 01 21
Новомосковськ (0569) 31 06 92
Павлоград (0563) 26 19 73
Хмельницький (0382) 73 02 30

www.levit.dp.ua