logo

Киев:
(044) 237 34 85
Днепропетровск:
(056) 370 23 44
(056) 790 06 01
Запорожье:
(061) 220 98 20

"Охранная компания Левит - полный комплекс услуг безопасности" Skype Levit
Работаем с 9.00 до 18.00

  Установка-видеонаблюдения    Системи відеоспостереження для вашої оселі.

Кожен з нас задається питанням: «Як захистити своє житло і майно від зловмисників?» Кожен день в новинних репортажах показують різні сюжети про розбійні напади, пограбування квартир, будинків. Що б звести ймовірність такої події з Вами, необхідно подбати про свою безпеку, захист ваших близьких та майна завчасно.
Охоронна Компанія «Левіт» готова себе відрекомендувати, як надійний помічник в здійсненні безпеки вашої оселі. На сьогоднішній день системи безпеки приватних будинків і квартир поділяють на кілька типів:

• охоронна сигналізація (з підключенням на пульт охорони)
• відеоспостереження (можливо навіть через інтернет)
• домофон, електро-магнітні замки (обмеження доступу)

У цій статті зупинимося більш детально на системах відеоспостереження, так як вони користуються найбільшою популярністю. Система відеоспостереження складається з однієї або декількох відеокамер, відео-реєстратора і монітора. Відео-реєстратор дозволяє записувати кілька тижнів поспіль зображення з камер спостереження, зберігати відеозаписи в архіві і передавати зображення за допомогою мережі Інтернет в будь-яку точку світу. Камери відеоспостереження можуть встановлюватися на вулиці або всередині приміщень, вони відрізняються конструктивними особливостями і мають різні характеристики.
Ви вирішили встановити відеоспостереження. Слід визначити необхідний рівень захисту. Для квартири це буде «відео-око» і камера на сходовому майданчику. Таким чином, ви отримаєте інформацію про всі ваші відвідувачів та гостей. Для заміського будинку знадобиться спостерігати за периметром ділянки, воротами, хвірткою і будівлями на території. Після цього, для організації ефективної системи безпеки, знадобиться скласти план квартири, ділянки або будинку, на якому потрібно зазначити зони огляду камер. Це допоможе визначити необхідну кількість камер спостереження, їх оптимальне розташування, спосіб і схему прокладки кабелю від відеореєстратора до відеокамер.
Для ефективної роботи системи відеоспостереження необхідно кілька камер. Як мінімум, це камера спостереження за центральним входом (хвірткою), воротами для в’їзду на територію і гаражем. Камери, розташовані на кутах будинку, дозволять контролювати всі підходи до нього. Встановивши спостереження за дитячим майданчиком або басейном, ви будете бачити, що відбувається з вашими дітьми.

Важливими характеристиками камер є:
• кут огляду камери;
• її ефективність в темний час доби.

Не варто економити на кількості камер, встановивши одну камеру з великим кутом огляду. Адже, чим ширше кут огляду, тим далі і менше буде на зображенні спостережуваний об’єкт. Тоді можна буде розгледіти обличчя людини або номер машини. Кількість камер і кут огляду повинні бути ретельно підібрані і обґрунтовані. А для охоронних функцій системи відеоспостереження за необхідне, звичайно ж, є здатність камери працювати і передавати зображення вночі. Для надійної роботи відеоспостереження в темний час доби, краще заздалегідь потурбуватися про вуличне освітлення на своїй ділянці. Камерам спостереження необхідно мінімум освітлення. Існують камери, які працюють при повній темряві. У них використовуються світлочутлива матриця і інфрачервоне освітлення. Але вартість таких камер на порядок вище звичайних.

Часто буває так, що, розташовані на видному місці камери одним своїм виглядом відлякують зловмисника. Бачучі, що будинок або квартира захищені системою безпеки, правопорушник може відмовитися від свого задуму проникнення в таке приміщення. Адже поруч велика кількість менш захищених квартир і будинків.
Дизайн приладів системи відеоспостереження оцінюють головним чином, виходячи з функціональності системи в цілому. При виборі камер відеоспостереження для установки всередині будинку або квартири часто виникає необхідність того, щоб камери вписувалися в дизайн інтер’єру приміщення. Виробники пропонують різні купольні камери і мініатюрні камери різного виконання і кольорових гам для гармонійності з інтер’єром. При установці камер на вулиці, важливим критерієм вибору є здатність камери працювати 24 години на добу в сніг, в дощ і на сонці. Вона повинна бути захищена від атмосферних опадів і перепадів температури, недоступна для зловмисників, які будуть намагатися нанести їй шкоду або зірвати її.
Відео-зображення з камер спостереження можна вивести на телевізор в будинку. Використовуючи різні розгалуження, можна підключити декілька телевізорів в різних кімнатах. Сучасне відеоспостереження дозволяє інтегрувати аналогові камери спостереження в цифрові системи відеоспостереження та передавати зображення з комп’ютерної мережі та переглядати відеоспостереження через Інтернет в будь-якій точці світу.

Якщо ж Ви зважилися встановити відеоспостереження, рекомендуємо звернутися до фахівців Охоронної Компанії «ЛЕВІТ», які допоможуть Вам професійно підібрати обладнання, розрахувати ступінь ризику проникнення до Вашої оселі. Ми допоможемо Вам з вибором і установкою відповідного охоронного обладнання, тим самим Ви створите для себе і своїх близьких максимальну безпеку.

Контактні данні для зв’язку:
Дніпро (056) 370 23 44
(056) 370 28 01 цілодобово
(056) 790 01 39 – факс
Київ (044) 390 72 98
Запоріжжя (061) 289 73 56
Новомосковськ (0569) 31 06 92
Павлоград (0563) 26 19 73
Хмельницький (0382) 73 02 30

www.levit.dp.ua